hasonló bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2016. április 2., szombat

Gerbera medál

Sajnos sosincs elég választék gyöngyökből. Vagy a színek nem passzolnak egymással vagy kevés a mennyiség. Nem is foglalkoztam már régóta gyöngyfűzéssel. Sőt azon gondolkoztam, hogy eladom az egészet, ne foglalják a helyet. (Az tartott vissza, hogy nehéz a netre úgy felpakolni, áruba bocsátani, hogy minden kis csomag színei látszódjanak. Nem volt se időm, se kedvem szortírozni, csomagokat csinálni, képeket készíteni, beárazni.)

Aztán jött egy felkérés, amiért fellelkesedtem. Sajnos szinte csak ebben a színkombinációban jött össze a kellő mennyiség, így választási lehetőség nem igazán volt. 

Az óraátállítás után este fél hatkor készültek a képek, ezért a színek nem teljesen tükrözik a valóságot, amit sajnálok, mert az íriszes csepp gyöngyök sokkal játékosabbak és lilásabb árnyalatúak, mint a képen. A kis lándzsagyöngyök lilák, de így a nagy rózsaszínek mellett már erősebb rózsaszínnek tűnnek. 

Annak azért örülök, hogy a "megrendelő" nem az egyszerűbb irányba haladt; és nem rózsaszín vagy lila rivolit választott hozzá. Sokkal izgalmasabbnak tartom a színek játékát. Így került bele barackvirág rivoli, világos khaki delica (amelyet sajnos egyáltalán nem ad vissza a kép), bronz kásagyöngy.


Minta: Simone Helming


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...