hasonló bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2014. november 30., vasárnap

Hópelyhes-csillagos csizma

A kedvenc karácsonyi csizmám. Szeretem az anyagát, a színeit. :)



2014. november 27., csütörtök

Zöld-barna sujtás fülbevaló

Különböző formák, textúrák és színek elegye. Befoglalása egy tekla golyónak, sujtással körbevéve és egy szép csavart zsinórral díszítve...

Ha régen valaki megkérdezte, hogy mi a kedvenc színem, gondolkozás nélkül rávágtam; kék. Utána sokszor zöldben jártam. Igen, a kéknek legtöbb árnyalata szép, de a legszebb színek a zöldben vannak. Igaz közel se annyi szép árnyalata létezik, mint a kéknek. Ez egy nekem való színösszeállítás és tetszik a sokrétűsége. Egyszercsak jött egy gondolat, hogy kipróbálom és csak csináltam-csináltam, amíg kész nem lett. Jó volt látni, hogy alakul ki a mintája.



2014. november 22., szombat

Türkiz-csokoládé barna sujtás fülbevaló

Kedves hangulatosabb fülbevaló, határozottabb színekkel. A forma új, a zsinórok összefonódása, kacskaringói a régiek.



2014. november 20., csütörtök

2014. november 16., vasárnap

Mikulás zacskó

Karácsonyi mintás vászonból készült Mikulás zacskó. Kicsit agyonbonyolítottam a behúzóját. Most már egyszerűbben készíteném el. Lóg rajta a kedvenc Mikulásom.




2014. november 15., szombat

Égetett karácsonyi dísz

Csupa természetesség, ez a századelőt idéző gravírozott karácsonyfadísz szett.


2014. november 7., péntek

Mikulások sorakozóóó!

Eredetileg mikulás "zacskó" kísérőjének szántam őket, de lehet, hogy karácsonyfadísz (is) lesz belőlük. Mindenesetre épp kapóra jöttek azok a miniatűr kis harangok, amelyeket egy üzletben vettem még tavaly - csak jó lesz valamire felkiáltással. Ide pont jól jött. :)



2014. november 5., szerda

Türkiz swarovski világos sujtás zsinórokkal

Ez a fülbevaló Melinda kérésére született. Ő választotta meg a színeket, választotta ki a swarovskit és a tekla golyókat. Az az érdekes, hogy olyan, mint ha én állítottam volna össze a zsinórokat, színeket, mert olyan finom, lágy, nőies, mint amelyet én szeretek.



2014. november 3., hétfő

Ezüst-fekete-fehér superduo karkötő

A fekete-fehér örökké elegáns és időtálló párosítás. Ebben a karkötőben még megbolondítottam egy kis lüszteres szürkével és ezüsttel is.

Ahogy a korábbi karkötőmet, ezt is kép alapján készítettem, de azóta megtudtam, ki az eredeti kitalálója. Ő Patty Perline.



2014. november 2., vasárnap

Bordó koszorú

Mivel idén az eddigi koszorúk alapszíne a narancs volt (ez pusztán azért, mert a már birtokomban lévő hozzávalókat csomagban adták és mindig van maradék), ezért szerettem volna, valami erősebb színt is. Számomra a bordós-pirosas szín legalább annyira kedvenc, mint az előbbi. A hatalmas lótusztermés pedig nagyságban pont oda illett.






2014. november 1., szombat

Koszorú kövirózsával

Még tavaly láttam a neten egy olyan koszorút, amelybe kövirózsák voltak ültetve és felfüggesztve. Igen hangulatos, tartós otthoni dísz lett belőle. Ezt az ötletet használtam fel saját koszorúmhoz. Mellé narancsos, barackvirágos színeket választottam. Azt szerettem volna, hogy finom, lágy legyen az összhatás.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...