hasonló bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2014. augusztus 29., péntek

Rivoli és kistáska

Nyolc milliméteres rivolit foglaltam be. Erre épült a kistáska kétoldalas minta "pávás" és bronz színben.



Inspiráció: IrenaK

2014. augusztus 27., szerda

Kistáska lilában

Nincs is mit hozzáfűzni. Helyes fülbevaló lilás színekben. Egyhuzamban négy párat fűztem meg, mire ideiglenesen meguntam.




Inspiráció: Audrey és IrenaK

2014. augusztus 25., hétfő

Páva kistáska

A kistáskák közül a kedvencem. Zöld-kék matt kásák adják az ékességét és a bronz szín, amit nagyon szeretek. Ez igazán kicsi, könnyű fülbevaló: 1,8 cm * 2,2 cm.



Inspiráció: Audrey és IrenaK

2014. augusztus 20., szerda

Istambul és ametiszt

Le sem tagadhatom, hogy az egyik kedvenc színem az ametiszt, amit a gyöngyfűzés során ismertem meg. Az ehhez a fülbevalóhoz való gyöngyöket sokáig válogattam, hogy olyan legyen, mint amelyet elképzeltem. Azt hiszem, sikerült.



Minta: Eliana Maniero

2014. augusztus 14., csütörtök

Rejtélyes sárgászöld

Szeretem a nem "egyértelmű" színeket, az árnyalatokat, színátmeneteket, a meghatározhatatlan színeket. Ez a fülbevaló khaki 15/0-ás kására és a kedvenc mohazöld delicámra épül. Lime kristályokat kapott. (Mennyit gondolkoztam rajta, hogy lime vagy olivin legyen! No, azért csempésztem bele az utóbbiból is három-három szemet.)



Minta: Eliana Maniero

2014. augusztus 10., vasárnap

Ezüst kistáska

Még régebben leltem rá Audrey leírására. Akkor úgy voltam vele, hogy én erre képtelen vagyok, csak sejtettem, hogy mit is kell csinálni. Viszont gyöngyeim nem voltak hozzá, így elnapoltam a fűzést. Most mivel úgy is benne vagyok a kétoldalúak világában, eszembe jutott ez a kistáska. Egyszerű, gyors és olyan helyesen fityeg a fülbevaló alapon, amely nem a szokásos, hanem olyan kis helyeske; formás, íves, kicsi, lapított.



A nővérem első mondata, amikor meglátta a fülbevalót: "Ilyet én is elfogadnék!" Mondanom se kell, nem sokáig maradt nálam!

Inspiráció: IrenaK

2014. augusztus 4., hétfő

Ezüst-szürke szuper négyzet

Megrendelésre készült. A leendő tulajdonosának kérése az volt, hogy hosszú csüngője legyen.


Minta: Ella Des

2014. augusztus 3., vasárnap

Istambul indicolite

Ez a legtökéletesebb minta amit valaha leírás alapján fűztem. A színei pedig nagyon az enyémek. Matt ezüst és egy olyan delica, amelybe már a megpillantásakor beleszerettem. Szürkéskék, matt, kicsit számomra olyan a felülete, mint egy kőé, enyhén márványos és ez nagyon egybevág ezzel a kékes, pici kis swarovskikkal. Van benne anyag, vannak bele fektetett percek, mégis könnyű, mutatós fülbevaló. Szilvamag alakú és csüngős is. matt és csillogós is. Ez a leg-leg-leg!
 


Minta: Eliana Maniero

2014. augusztus 2., szombat

Életfa és türkiz

A helyi boltban vettem ezt a kis életfa függőt. Eredetileg zipzárt akartam vele feldobni, de mivel kettő volt belőle, ezért gyorsan beépült egy fülbevalóba, egy-egy türkiz kíséretében.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...