hasonló bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2013. október 27., vasárnap

Díszes alapra

Lehet kapni ilyen alapot is, amelybe eleve be van dolgozva egy kis szín, díszítés. Voltaképpen valamiféle papír. Amikor a kertészetben voltam, már csak ilyen barna színben lehetett kapni, de létezik bordóban és zöldben is. Azok mutatósabbak. Nem tudom eldönteni, hogy ez a jobb alap vagy az, amit én díszíthetek, annál a színek se határolnak be. Ez viszont már eleve díszesebb, de drágább is.

2013. október 26., szombat

A második neki rugaszkodás

Miután virágboltokban tanulmányoztam, hogy a "nagyok" hogyan csinálják, ismét belefogtam. Rendezgettem, drótoztam, ragasztottam és íme szalaggal, tujával, gesztenyével, makkal, korona akáccal, szalmavirággal, szárított tökszelettel, kétféle tobozzal, lótusszal, fa szeletkével, száraz virággal és valami indiai terméssel:



2013. október 20., vasárnap

Az újabb trió


Szempont volt, hogy legyen fiús, csajos és semleges is. A középső bagoly színeit nem adja vissza a kép. Ennél sokkal-sokkal szebb. Valójában az ami sötétebb kéknek látszik, nem ennyire egyértelmű színű, hanem kicsit zöldes. Ugyanígy a közepe is. A lány bagolynak a bóbitája sem kék, hanem zöldes.


2013. október 10., csütörtök

Levélrózsák



Gyors és mutatós. Egy szép őszi dekoráció része lehet. Az ötletet innen vettem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...